Padlófűtés laminált padló alá 2024-ben

Elektromos padlófűtés laminált padló, melegburkolat alá

Elektromos padlófűtés laminált padló alá, alumínium borítású elektromos fűtőszőnyeg melegburkolatok alá. Mikor is kerül szóba az alumínium fűtőszőnyeg alkalmazása?

Például sokszor előforduló este, hogy kisgyermek érkezik a családba és a gyerekszoba padlóját temperálni szeretnénk komolyabb felfordulás és kőműves munka nélkül, hogy nyugodtan játszhasson játékaival.

Ilyenkor általában csak kevés a hely a padlófűtés elkészítésére és remek megoldás lehet e vékony rétegű elektromos padlófűtés.

Nagyon fontos az alumínium fűtőszőnyeges rendszer elektroszmog mentesen fűt!

Tehát az elektromos padlófűtés laminált padló alu fűtőszőnyeggel elsősorban utólagosan kialakítandó elektromos padlófűtésnél alkalmazható, ahol csak pár cm helyünk van a kialakításra.

alumínium fűtőszőnyeg, padlófűtés laminált padló alá

Padlófűtés melegburkolat alá

Ahol utólagosan laminált padlót szeretnének fektetni elektromos padlófűtéssel kombinálva, a túlhaladott fűtőfilm helyett remek megoldás az alumínium fűtőszőnyeg.

Két üvegszövettel erősített alumínium réteg között letekert, nagyon vékony (1,2 mm) kéteres fűtőkábelt találunk a sima fűtőszőnyeghez hasonlóan kígyóvonalban letekerve.

Így teljesen elektroszmog mentes fűtést kapunk, maximálisan kiváltva a problémás fűtőfilmet vagy fűtőfóliát, annak minden problémáját kizárva!

A melyik fűtés a legjobb kérdésnél, a legtöbben az elektromos padlófűtést választanák!

A következő videókban egyik beszállítónk által (BVF) készített lerakási segítséget tekinthetik meg.

Gyorsaság, egyszerűség jellemzi az alumínium fűtőszőnyegek telepítését!